Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nepal Trek Woman van La Sportiva

Nepal Trek Woman van La SportivaDe Nepal Trek Woman van La Sportiva is de vrouwelijke variant van de Nepal Trek (opvolger van de Nepal Light).

De toegevoegde waarde van de Nepal Trek Woman is de snelsluitingsoptie aan de achterkant van de schoen om snel de stijgijzers te kunnen onderbinden. Hiermee bereikt zij direct een groter toepassingsgebied.

De leest van de Nepal Trek Woman is speciaal ontwikkeld voor de vrouwelijke alpinist en bergwandelaar. De zool is van een soepele en lichte kwaliteit voor meer loopcomfort. Dit comfort wordt geoptimaliseerd door de micro poreuze tussenzool in combinatie met de Vibram loopzool.

De Nepal Trek Woman is dan ook uiterst geschikt voor het maken van gletschertochten en door zijn soepele afwikkeling ook uitstekend te gebruiken voor het maken van Huttentrektochten.

Uiteraard is ook bij de Nepal Trek de tong te verstellen (EZ Flex) voor een nog betere pasvorm, het EZ roller systeem voor gemakkelijk veteren en de EZ Out lus om eenvoudig de veters te kunnen losmaken.

Categorie: C, B/C.
Maatvoering: 36 – 42 (incl. halve maten).
Kleur: licht blauw.
Advies verkoopprijs: 299 euro.
Gewicht: 1650 gram per paar.

Voor meer informatie: https://www.lasportiva.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot La Sportiva:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.