Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Magellan introduceert eXplorist 210

Magellan introduceert eXplorist 210Magellan introduceerde onlangs in Duitsland de nieuwste aanvulling van hun nieuwe eXplorist-serie: de eXplorist 210, een GPS-ontvanger met USB-aansluiting.

De eXplorist 210 maakt gebruik van een uniek file-systeem om kaarten op te slaan. Gebruikers zullen het systeem herkennen als eenzelfde soort dat ze ook gewoon op de PC gebruiken met folder en bestanden. Door middel van een snelle USB-kabel kunnen de bestanden van de PC naar de ontvanger worden verzonden.

De eXplorist 210 heeft net als diens voorganger, de eXplorist 200, een ingebouwde basiskaart van Europa en Noord-Amerika met daarop de hoofdwegen, parken, rivieren, vliegvelden en meer. Daarnaast zorgt de snelle USB-verbinding ervoor dat extra kaarten, coordinaten, tracks, routes en zogenaamde points-of-interest snel kunnen worden gedownload. In totaal kan de gebruiker 380 bestanden met elk 500 waypoints opslaan in de ontvanger. De Geocache Manager software zorgt verder voor gemakkelijk downloaden van de geocache-gegevens van het Internet.

De eXplorist 210 verschijnt eind augustus 2005 in de winkels en zal rond de 200 Euro gaan kosten.

Voor meer informatie: https://www.magellangps.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Magellan:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.