Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lost Arrow Spotmaster crashpad

Lost Arrow Spotmaster crashpadDe Spotmaster crashpad van Lost Arrow is recentelijk in het Duitse magazine Klettern getest als 1 van de beste crashpads van dit moment.

Door de speciale opbouw van de zachtere en hardere foamlagen zorgt de Spotmaster voor een optimale demping tijdens een val. De schuine naad in het midden van de mat voorkomt dat je met je voet in de naad kan crashen. En om de aanloop naar de boulders te vergemakkelijken heeft de Spotmaster een rugzak draagsysteem.

Daarbij komt nog dat deze crashpad is voorzien van een opstapmatje voorzien van een fleecelaag om de voeten schoon te maken, voordat je op de mat stapt. Ideaal om optimaal de boulder in te stappen.

Technische gegevens van de Spotmaster: Lengte: 140 cm, Breedte: 100 cm, Dikte: 10 cm, Kleur: terra/ stone en Gewicht: 5,3 kg

Advies verkoopprijs: 169 euro.

Voor meer informatie: https://www.lostarrow.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.