Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Dagrugzakken van Lowe Alpine stelen de show in 2006

Dagrugzakken van Lowe Alpine stelen de show in 2006Lowe Alpine voegt twee nieuw modellen daypacks toe aan de collectie voor 2006. Natuurlijk combineren de nieuwe Blast en Onyx een hedendaagse styling met praktische details. Dankzij de hoge kwaliteitseisen die Lowe Alpine voor zijn dagrugzakken hanteert, kunnen ze bovendien een onbehoorlijke portie dagelijks misbruik probleemloos doorstaan, of het nu op de berg, op de piste of in de stad is.

De Blast is rijk uitgerust met een ventilerend rugpand, twee compartimenten, een bovenvak, speciaal bedoeld voor een MP3-speler met doorvoer voor een headset, bevestigingsmogelijkheid voor wandelstokken of pickel, twee gemakkelijk bereikbare bidonvakken, een vak voor een drinkzak en een comfortabel handvat. Liefst zeven kleuropties en drie maten -20, 25 en 30 liter- maken de keus formidabel. De twee grootste maten krijgen bovendien een interne organizer mee.

De Onyx is een echte stadsjongen. Getuige zijn bovenvak voor een MP3-speler, interne organisatiemogelijkheden en zijn hedendaagse uiterlijk. Zijn geventileerde rug, voorbereiding voor een hydration unit en zijn duurzame constructie maken een tweede leven buiten de gebaande paden evenwel ook tot een realistisch avontuur. Er zijn twee maten, 15 en 20 liter, leverbaar in vier kleurstellingen.

Als nieuwkomers naast de gevestigde Amp, Skew en Ace, completeren de Blast en de Onyx een kleine, maar fijne en zeer commerciële serie dagrugzakken die het beste van Lowe Alpine´s ontwerp en haar legendarische betrouwbaarheid combineren.

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.