Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Tenson introduceert skijack in deluxe-versie

Tenson introduceert skijack in deluxe-versieNu presenteert Tenson zijn supersnelste wintercollectie ooit en richt zich op de grootste connaisseurs van de alpine wereld. De juweel in de kroon, het nieuwe skijack Makun, combineert exceptionele eigenschappen met een luxe binnenkant.

De naam Tenson op een skijack borduren duurt hooguit een minuut. Al het voorafgaande werk is des te lastiger. In het logo ligt de erfenis van een halve eeuw ontwikkeling, wat Tenson tot één van de meest gerespecteerde fabrikanten van skikleding heeft gemaakt.

Deze herfst laat Tenson zien wat langlopende ontwikkeling kan bereiken met de lancering van het geavanceerde skijack Makun. "Makun is een echt deluxe-product, waarvoor we hebben gewerkt met de best denkbare materialen en details. Het jack is ontwikkeld voor personen die weigeren afbreuk te doen aan functie, design of features", aldus Tensons hoofd design Mia Olsson.

Het gevoerde jack is gemaakt van hoogtechnologisch MPC Extreme, wat inhoudt dat het helemaal wind- en waterdicht is en uitzonderlijk goed ademt. Het volgzame materiaal krijgt nog meer bewe-gingsvrijheid

door stretchpanelen die in rugpand en schouders zijn ingezet. Deze geven de jacks bovendien een grafisch tintje door het contrast met de pure vormtaal. Door de look en het materiaal is Makun het enige jack dat je nodig hebt tijdens je verblijf in de Alpen – ongeacht of het weer een sneeuwstorm of helderblauwe hemel in petto heeft.

Ondanks alle technologie zou Makun geen Tensonjack zijn zonder een boordevolle lijst details. Zo kunnen we onder andere een afneembare capuchon, getapete naden, Recco-reflector, sneeuwslot, zak voor computerliftkaart en ventilatieritsen noemen, maar ook luxere eigenschappen zoals een GSM-zak met stralingsbeveiliging, houder voor MP3-speler en een brillenzak (met geïntegreerde droogdoek).

"Dit is een extreem jack voor extreme gebruikers. Er ontbreekt niets", vat Mia Olsson samen. Het jack hoort bij Tensons wintercollectie en is vanaf september 2005 in de winkel verkrijgbaar.

Gegevens Makun: Gevoerd skijack van MPC Extreme. Water-kolom 20.000 mm. Ademend vermogen 10.000 mm. Wind- en waterdicht, getapete naden, afneembare capuchon, met een hand te bedienen koord, Recco, stretch, zak voor computerliftkaart, sneeuwslot, ventila-tierits, gsm-zak met stralingsbeveiliging, MPS-houder, brillenzak. Makun is verkrijgbaar in de kleuren zonne-geel, vuurrood, blauw, zink en zwart en de adviesprijs is 320 Euro.

Voor meer informatie: https://www.tenson.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Tenson:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.