Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Epsilon jackets van Arc'Teryx

Epsilon jackets van Arc'TeryxArc'Teryx introduceert met de nieuwe Epsilon Jackets tevens een nieuwe generatie softshell technologie door gebruik te maken van een nieuwe polylaminaat stof voor dit jack.

Het nieuwe materiaal combineert een waterafstotende polyester stretch buitenkant met een zachte binnenkant. Hierdoor is de stof multifunctioneel: beter in het beschermen tegen sneeuw en wind en beter in de doorvoer van vocht dan nylon. Bovendien zorgt het discontinuerende laminaat voor een veel beter ademend vermogen. Bovendien zijn de jacks van dit materiaal lichter en beter waterdicht dan nylon jacks.

Het Esplion SV jack heeft een stevige capuchon, is tot op de heup gesneden en voorzien van stretch polsmanchetten. De duurzame waterafstotende werken en het zachte binnenkant zorgen voor extra comfort. Naast de SV is er ook de AR, zonder capuchon.

Het Epsilon SV jack is er in de kleuren Amber, Black, Pool en Slate, weegt zo'n 450 gram en heeft een adviesverkoopprijs van 210 Euro. Het Epsilon AR jack komt in de zelfde kleuren, maar weegt slechts 370 gram en heeft een adviesverkoopprijs van 175 Euro.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.