Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Polar x-treme polsband

Polar x-treme polsbandPolar komt met een handig nieuw product voor de mensen die reeds een hartslagmeter van het merk dragen: de x-treme polsband. Deze polsband is speciaal om over de tas te dragen.

X-treme polsband maakt het mogelijk dat Polar gebruikers eenvoudig en comfortabel de Polar producten om de mouw van de jas kunnen dragen tijdens trainingen in koud weer. Ook maakt de x-treme polsband het mogelijk dat Polar gebruikers de Polar producten optimaal kunnen gebruiken om de polsbeschermer tijdens het skaten.

Hij is compatibel met alle Polar producten m.u.v. de Polar F4 Fitness Hartslagmeter, Polar AXN Outdoor Computer 700 en Polar F92ti Fitness Hartslagmeter en gemaakt van de sterk nylon en bestand tegen extreme condities.

Deze x-treme polsband heeft een 360(graden) reflecterende band aan de buitenkant van de x-treme polsband, voor extra veiligheid tijdens trainingen in de donkere dagen voor lopers. De bevestiging is snel en eenvoudig middels de klittenband sluiting.

De x-treme polsband heeft een adviesverkoopprijs van Euro 12,95.

Voor meer informatie: https://www.polar-nederland.nl

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Polar:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.