Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Wild Roses Baffin Jacket in de winkel

Wild Roses Baffin Jacket in de winkelHet Baffin Jacket van Wild Roses won eerder de prestigieuze Outdoor Award. Inmiddels is de productie in volle gang en komt het jack zeer binnenkort in de winkel te liggen.

Het Baffin Jacket is ontstaan door onze inspiratie uit de beste dagen van ons leven… onze actieve dagen. Ontworpen in antwoord op de behoeften van de professionele en actieve vrouw die er ook nog eens goed uit wil zien. Een combinatie van de Italiaanse flair, functionaliteit en hoge kwaliteit materiaal.

Het Baffin Jacket is gemaakt van 2-laags Gore-Tex Stretch XCR waardoor maximale bewegingsvrijheid wordt verkregen, klein pakketje om mee te nemen op reis en niet geheel onbelangrijk: het voelt zeer zacht en comfortabel aan. Uiteraard waterdicht en zeer goed ademend.

Technische details: 2-laags Gore Tex Stretch XCR

Bijzonderheden:
Perfecte bewegingsvrijheid, zacht, lichtgewicht, beter ademend.
Capuchon is geschikt om te gebruiken met een evt (klim)helm.
Ventilatie onder de armen.
Voorgevormde ellebogen
Waterproof ritsen
Sneeuwvanger
Laser gesneden zakken
Erg belangrijk: de vrouwelijke pasvorm welke er voor zorgt dat je je op en top vrouw voelt!

De adviesverkoopprijs van het Baffin Jacket is 379 Euro.

Wild Roses is het eerste outdoormerk ontwikkeld door vrouwen voor vrouwen. Als actieve vrouw kennen wij de behoeften van de actieve vrouw en waarom uniseks items niet voldoen….. Wild Roses producten zijn gemaakt met liefde en affiniteit voor de omgeving waarin we ons graag bevinden.

Wild Roses producten worden intensief getest door een team van atleten. Hun ideeën en adviezen maken het ons mogelijk om de hoogwaardig technische kleding uiterst geschikt te maken voor de meest extreme omstandigheden.

Voor meer informatie: https://www.wildroses.it/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Wild Roses:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.