Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowe Alpine in 2006: technische vooruitgang en functionaliteit

Lowe Alpine in 2006: technische vooruitgang en functionaliteitLowe Alpine blijft onverminderd doorgaan met het ontwerpen van toprugzakken speciaal voor vrouwen. De Zanskar, de jongste loot aan de stam, is meteen het vlaggenschip van de collectie van niet minder dan 12 specifieke damesmodellen.

Pure Air Zone® werd in 2005 gepresenteerd als het eerste stabiele rugpand met optimale ventilatie, simpelweg omdat er geen gaas in wordt gebruikt. In 2006 legt Lowe Alpine de lat nog hoger door het principe van Pure Air Zone® ook toe te passen in zijn bestsellers Walkabout (zie foto) en Mintaka. Het draagcomfort van deze populaire middenmaat rugzakken is door de verbeterde rug in hun prijsklasse ongeëvenaard.

Het in 2004 geïntroduceerde Torso Fit® Centro™ verstelbare rugsysteem is eenvoudig en elegant – en heel erg sterk. Neem de ruglengte van de klant op met de Torso Fit® meetlat, verstel in een handomdraai de rug op de gewenste kleurreferentie en klaar is kees, uiterst eenvoudig en zeer klantvriendelijk.

Lowe Alpine’s legendarische Torso Fit® APS 7 en 9 draagsystemen zijn voor 2006 sterk verbeterd. Nieuw vormgegeven heupbanden, verbeterde body contact-stoffen op de schouderbanden en het rugpand en een verbeterde constructie dragen allemaal bij aan een nog hoger draagcomfort dat al direkt in de winkel merkbaar is.

Verderop in de collectie zien we de introductie van twee veelbelovende nieuwkomers, de Blast en de Onyx, twee dagrugzakken die een hedendaagse styling combineren met de hoge kwaliteitseisen van Lowe Alpine, waardoor ze zowel op de berg, op de piste of in de stad uitstekend tot hun recht komen. Tenslotte is er in 2006 een nieuwe versie van de lichtmetalen Web Catcher™ bevestigingsgesp, die gemakkelijker en sneller in het gebruik is en beter functioneert.

Voor meer informatie: https://lowealpine.com/eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowe Alpine:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.