Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sprayway naar Matterhorn

Sprayway naar MatterhornNa een samenwerking van bijna 10 jaar scheiden de wegen van Matterhorn b.v. en Jack Wolfskin zich op 1 november 2005. Vanaf die datum zal Matterhorn in Nederland actief zijn voor het Britse buitensportkledingmerk Sprayway.

In de loop van 2005 is in goed overleg tussen Jack Wolfskin en Matterhorn besloten het agentuur in de Benelux voor Jack Wolfskin te beëindigen. Jack Wolfskin gaat de vertegenwoordiging van het merk in de Benelux in eigen beheer nemen. Eind juli 2005 is dit reeds gecommuniceerd naar de Jack Wolfskin dealers in de Benelux. Matterhorn wenst Jack Wolfskin veel succes in deze nieuwe fase.

Matterhorn slaat op 1 november 2005 ook een nieuwe weg in. Vanaf deze datum zal Matterhorn een samenwerking aangaan met het bekende Britse buitensportkledingmerk Sprayway. Matterhorn zal de vertegenwoordiging van dit functionele, onderscheidende en prijsbewuste merk in Nederland op zich nemen. Daarnaast blijft Matterhorn uiteraard actief op de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt met de merken SIGG en Granger’s.

Het hoofdkantoor van Sprayway is gevestigd in Manchester. Het merk is eigendom van Swiss Cutlery UK ltd, de grootste outdoor-supplier van Engeland. Sprayway behoort tot één van de topmerken in de buitensportbranche in Engeland. Na een periode van afwezigheid op het Europese vasteland is de tijd nu rijp voor een oversteek om ook in andere Europese landen de positie van het merk Sprayway te versterken.

In Europa wil Sprayway de verkrijgbaarheid van het merk op een gestructureerde manier uitbreiden door de juiste partners te vinden voor haar agenturen. David Hudson (sales director Sprayway): ‘We waren op zoek naar dé juiste partner in Nederland en in Matterhorn hebben we de perfecte match gevonden. Zij geloven in dezelfde filosofie als wij: goede producten met een goede service. Dat is een essentieel onderdeel van een goede zakenrelatie’.

Matterhorn b.v. ziet interessante kansen voor Sprayway op de Nederlandse markt. Sprayway is zeer bekend – zowel bij dealers als bij consumenten – en is scherp geprijsd. Het merk biedt een functionele en compacte heren- en dameskledinglijn aan in zowel gore-tex als hydro-dry. Daarnaast is de kinderkledinglijn qua prijs zeer interessant.

Voor meer informatie: https://www.sprayway.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Sprayway:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.