Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe hoofdlampen van Black Diamond

Nieuwe hoofdlampen van Black DiamondBlack Diamond brengt twee zeer compacte hoofdlampen op de markt: de Cosmo en de Spot. Beide lampen zijn zeer compact uitgevoerd en licht van gewicht. De Cosmo is goedkoper dan de Spot, maar deze laatste is dan ook uitgevoerd met de zeer felle HyperBright LED.

De Cosmo (bovenste twee op de foto) is uitgevoerd met vier SuperBright LEDs en kan op drie verschillende lichtsterktes (plus knipperstand) worden ingeschakeld. In de felste stand heeft de Cosmo een bereik van 18 meter, terwijl in de minst felle stand de batterijen maar liefst 120 uur meegaan. De Cosmo weegt slechts 80 gram (inclusief batterijen) en is waterbestendig (IPX4). Adviesverkoopprijs van de Cosmo bedraagt EURO 32,50.

De Spot (onderste twee op de foto) is zowel geschikt voor verstralen als nabij gebruik. De Spot is uitgevoerd met een 1 Watt HyperBright LED en drie SuperBright LEDs. Ook de Spot kan in drie verschillende lichtsterktes worden gebruikt (plus knipperstand) en heeft dankzij de HyperBright LED een bereik van maar liefst 40 meter. In de energiespaarstand gaan de batterijen zo'n 300 uur mee. De Spot weegt (inclusief 3AAA batterijen) 95 gram. De Spot heeft een adviesverkoopprijs van EURO 42,50.

In totaal bestaat de serie hoofdlampen van Black Diamond hiermee uit 10 modellen.

Voor meer informatie: https://www.blackdiamondequipment.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Black Diamond:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.