Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Pro Shield Soft Shell van Berghaus

Pro Shield Soft Shell van BerghausIn de winter van 2005/2006 komt Berghaus met de nieuwe Mountain Sports lijn, een combinatie van modieuze kleuren en functionaliteit. Het resultaat is een collectie die geschikt voor bijna elke buitensportactiviteit.

De Pro Shield Soft Shell is één van de mooiste stukken uit de collectie. Het bestaat uit robuust Gore Windstopper Soft Shell Action: aan de buitenkant bestaande uit een waterafstotende stretch-stof en aan de binnenzijde een zachte voering. Er tussenin zit het windstopper-membraan met een hoog ademend vermogen.

Naast de functionele pasvorm is het jack ook praktisch uitgevoerd: doorlopende frontrits met tochtslurf, twee zakken om de handen te warmen, ritsgesloten zakken op de arm voor een eventuele skipas, een hoge, nauw aansluitend kraag met koordsluiting en koordverstelling in de zomen bij de heupen.

De Pro Shield Soft Shell komt er voor de heren in de maten S-XXL met een gewicht van 660 gram en een adviesverkoopprijs van EURO 179,90. Voor de dames bestaat de range voor dezelfde prijs uit de maten XS-XL met een gewicht van 496 gram.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.