Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw van Peli: de Peli 1560

Nieuw van Peli: de Peli 1560Nieuw in het assortiment is de Peli 1560. De nieuwe Peli 1560 koffer is een forse koffer met een gemakkelijk uitschuifbaar handvat en robuuste wieltjes zodat deze koffer gemakkelijk over de meeste ondergronden rolt.

De 1560 is een maatje groter dan de 1510 en is gemaakt van ultra high impact co-polymeer polipropyleen, zoals de rest van de legendarische Peli Cases. En net zoals de andere Peli cases, biedt de 1560 bescherming in extreme weersomstandigheden, bij een ruwe behandeling, tegen stof en water. Peli’s gepatenteerde o-ring verzegelingssysteem maakt de 1560 waterdicht en corrosie- en stofbestendig.

Een automatisch luchtdrukventiel zorgt ervoor dat in geval van luchtdrukverschil, de luchtdruk in de koffer automatisch wordt aangepast aan de buitenluchtdruk.

Om uw apparatuur nog een extra bescherming te bieden, kan de 1560 worden gevuld met plukschuim of dividers. Beide interieurs passen perfect om uw apparatuur, zodat uw apparatuur geen schade oploopt indien de koffer valt of ruw behandeld wordt.

De 1560 is gemakkelijk toegankelijk door Peli’s nieuwe “double step latches”. Tevens bieden deze sluitingen de gewenste afsluiting; de koffer blijft gesloten, ook indien de koffer valt of ruw behandeld wordt. Uiteraard biedt de koffer bescherming tegen diefstal.

Op deze koffers zit levenslange garantie en zijn uit voorraad leverbaar. Verkrijgbaar in de kleur zwart. Afmetingen (binnenmaat): 51,8 x 39,2 x 22,9 cm (L x B x H). De adviesverkoopprijs bedraagt EURO 359,-.

Voor meer informatie: https://www.peli.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Peli:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.