Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Yamax stappentellers als beste uit de test

Yamax stappentellers als beste uit de testTNO deed een literatuurstudie naar 'bewegingsstimulering met behulp van stappentellers', waarbij werd gekeken naar het belang van wandelen (stappen zetten) voor de gezondheid. Tevens werden enkele stappentellers getest. Daarbij kwam de Yamax SW-serie als meest betrouwbare stapperteller uit de test.

Enkele citaten over de resultaten van de test: 'Uit de vergelijking met de CSA bleek dat de Yamax de laagste foutscore vertoonde in het dagelijkse leven' en 'Uit diverse onderzoeken bleken de Yamax (SW serie) de meest betrouwbare stappenteller te zijn in zowel laboratorium als tijdens het gebruik in het dagelijkse leven()'.

De SW-serie van Yamax bestaat uit verschillende stappentellers (pedometers) die elk hun eigen doelgroep hebben. Naast een basic versie (SW-200) zijn er tevens uitgebreidere versie met ingebouwde stopwatch (SW-650) of meting van het calorieverbruik (SW-700). De Basic-versie en SW-700 zullen vanaf februari 2006 ook in Nederland verkrijgbaar zijn.

De adviesprijzen van de diverse stappentellers zijn EURO 22,95 en EURO 29,95.

Voor meer informatie: https://www.robijns.nl/prod-info/yamax.php

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Yamax (stappentellers):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.