Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw van Lowepro: DryzoneRover

Nieuw van Lowepro: DryzoneRoverDe DryzoneRover is het nieuwste neusje van de zalm in het Lowepro assortiment. Deze nieuwe, alles-in-een rugzak bestaat uit twee compartimenten.: een waterdicht deel voor de camera en een deel voor de andere materialen.

Het ondersteel deel van de tas is volledig waterdicht en bestaat uit een schotteninterieur welke volledig aan uw foto-uitrusting is aan te passen. Dit compartiment biedt plaats aan een professionele spiegelreflexcamera, 3-4 lenzen, kabels, geheugenkaartjes en andere accessoires. In het bovenste compartiment is ruimte voor persoonlijke zaken, zoals kleding, voedsel, en accessoires. Uw uitrusting wordt optimaal beschermd, zelf in extreem vochtige omstandigheden blijft uw uitrusting gegarandeerd droog.

Tevens biedt de DryzoneRover het gewenste comfort voor de fotograaf door o.a. de verstelbare riemen met zachte schouderstukken en verstelbare, gepolsterde heupriem die samen het gewicht van de apparatuur perfect verdelen.

De DryzoneRover beschikt over een statiefhouder, is geschikt voor SlipLock accessoires en wordt geleverd met Hydrapack. Het Hydrapack kan gevuld worden met drinkwater zodat ook tijdens lange tochten dorst geen rol speelt!

De DryzoneRover is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs en zwart/geel en is leverbaar vanaf half november, adviesverkoopprijs EURO 349,-. Verkrijgbaar bij de betere outdoor- en/of fotospeciaalzaak.

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.