Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ambler Hooded Jacket van Mammut

Ambler Hooded Jacket van MammutHet Mammut Pro-Team van alpinisten is er gek op! Het nieuwe Ambler Hood Jacket biedt optimale warmte tegen de koudste temperaturen dankzij de vulling van hoogwaardig ganzendons.

De technologie-uitwisseling tussen Mammut en Ajungilak leidde tot de ontwikkeling van het nieuwe Ambler Hooded Jacket in de Alpine-collectie van Mammut: de 90/10 vulling van ganzendons voldoet aan alle eisen van alpinisten en garandeert zowel warmte als een zeer klein pakvolume dankzij het nieuwe buitenmateriaal (Quantum van Pertex). De technische capuchon, met een met één hand af te stellen koordstopper, kan worden afgesteld tot een 'perfect fit' en voorkomt warmteverlies via het hoofd waardoor meer warmte voor het hele lichaam wordt gegegarandeerd. Rondom de schouders heeft het jack duurzame en slijtvaste versterkingen, zo dat ook het dragen van een zware rugzak geen problemen oplevert.

Dit nieuwe isolerende jack, dat verkrijgbaar is in de bekende Mammut-kleuren orange-ink, carbon-black en lemongrass-black, heeft naast de twee zijzakken met Micro-Fleece binnenvoering een geïsoleerde borstzak en twee grote mesh binnenzakken. De kinbescherming gemaakt van Mico-Fleece garandeert een hoge mate van comfort en om het middel zorgt een trekkoord voor extra afstelling.

Het Ambler Hooded Jacket biedt niet alleen functionaliteit zonder compromis op een expeditie naar de Anapurna, maar dankzij het eenvoudige maar stijlvolle ontwerp kan het ook worden gedragen tijdens de koude kerstdagen tijdens het winkelen in de stad.

Het jack is verkrijgbaar in de maten XXS t/m XXL en heeft een adviesverkoopprijs van EURO 269,95.

Voor meer informatie: https://www.mammut.ch/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mammut:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.