Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Arc'Teryx wint Gear of the Year award

Arc'Teryx wint Gear of the Year awardArc'Teryx kan zich verheugen. Na de Polartec Apex Award, diverse best-of-test uitslagen en aanbevelingen in tijdschriften als Alpin en Outdoor, won de Gamma MX Hoody in de categorie Softshells nu de lezersverkiezingen van Gear of the Year van het Duitse blad Outdoor. De Gamma MX Hoody is niet alleen een lieveling onder de softshells, maar ook een ongelofelijk gerijpt, functioneel, veelzijdig en in de praktijk meermaals getest product, zoals de uitverkiezing op de eerste plaats ook bewijst.

Slechts een paar jaar geleden was Arc'Teryx een absoluut insiders merk van de Outdoor-scene. Vandaag de dag heeft de Canadese firma echter een veel bredere bekendheid onder het grote publiek. Dat bewijst de eerste plaats van deze Outdoor-lezersverkiezingen van Gear of the Year 2005, waarbij de GAmma MX Hoody het van zijn concurrenten kon winnen. De filosofie van Arc'Teryx blijft echter nog altijd: producten op de markt brengen, die zich op punten als technologie, functionaliteit, veelzijdigheid en perfectie ver boven de anderen uitsteken.

De Gamma MX Hoody bestaat uit Polartec Power Shield Lightweight, de lichtere versie van PowerShield. Het is tweelagig en bestaat uit een hoogschuurvaste, waterafstotende en elastische Polyamide stof aan de buitenkant en een zachte Polyester-Fleece met goede vochttransport aan de binnenzijde. Het materiaal is extreem qua ademend vermogen en laat iets van wind door. Hierdoor is er een actieve afvoer van transpiratievocht mogelijk. Daardoor is de Gamma MX Hoody gedurende het hele jaar te gebruiken met een hoge mate van comfort. Dankzij de elasticiteit is er bovendien volledige bewegingsvrijheid. De Gamma MX Hoody richt zich vooral op bergsporters, maar is door zijn stylistische vormgeving ook voor minder sportieve mensen aantrekkelijk.

De Arc'Teryx MX Hoody is verkrijgbaar in de kleuren Black, Fog, Azul, Grean Bean en Sangria en heeft een adviesverkoopprijs van EURO 400.

Een volledig overzicht van de uitslag van de verkiezingen is te vinden op http://www.outdoor-magazin.com/gearoftheyear2005.103946.htm.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.