Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Black Diamond krijgt planetSNOW-TIPP

Black Diamond krijgt planetSNOW-TIPPHet Amerikaanse Black Diamond brengt een zeer bescheiden assortiment skis op de markt voor het hogere segment. Één van hun modellen, de Crossbow, werd door het befaamde planetSNOW voorzien van een planetSNOW-TIPP.

De Crossbow skis zijn middelbrede tour- en freeride skis, geschikt voor die buitensporters die naast de wandelschoenen ook de bergen in trekken op skis. Dankzij toepassing van de Torsion Bow-technologie zijn ze ook zeer wendbaar bij weinig gewicht en daardoor ook geschikt voor minder goed begaanbaar terrein.

PlanetSNOW over de performance van Crossbow-skis: 'Dank der Torsion-Bow-Konstruktion ist der Crossbow in Sachen Laufruhe und Kantengriff die Referenz. Vom Anfänger bis zum Könner geht er jedes Tempo und jede Gangart spielend mit. Mit der 03-Bindung eine super Funktionseinheit'

Naast de Crossbow-skis bestaat het aanbod van Black Diamond ook uit de Havoc, de Mira en de Nunyo.

Voor meer informatie: https://www.blackdiamondequipment.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Black Diamond:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.