Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Samsonite gaat samenwerking aan met Matterhorn

Samsonite gaat samenwerking aan met MatterhornOp 22 december 2005 start Matterhorn b.v. met het agentschap voor de Benelux van het wereldwijd bekende merk Samsonite, in het gespecialiseerde sport en outdoorkanaal. Samsonite lanceerde op OutDoor 2005 in Friedrichshafen (Duitsland) haar nieuwe tassencollectie, die speciaal ontwikkeld is voor de actieve reiziger en de buitensporter: de X+ collectie. Deze collectie wordt exclusief in de outdoor speciaalzaken aangeboden.

Samsonite, wereldleider in reisoplossingen, combineert op geslaagde wijze design met technologie en besteedt bijzondere aandacht aan de kwaliteit en duurzaamheid van haar producten. Door gebruik te maken van de nieuwste materialen en innovatieve designs blijft Samsonite de concurrentie voor. Eén van de nieuwste Samsonite productlijnen is de X+ collectie, een complete en overzichtelijke outdoortassenserie voor de actieve reiziger. De X+ collectie bestaat uit verschillende soorten tassen, zoals rugzakken en reistassen (met of zonder wielsysteem), laptoptassen, schoudertassen en accessoires.

De eerste contacten tussen Matterhorn en Samsonite hadden plaats op OutDoor 2005 in Friedrichshafen. Na een bezoek aan de stand van Samsonite, waar de nieuwe X+ collectie gepresenteerd werd, waren de medewerkers van Matterhorn direct enthousiast over de kwaliteit en de uitstraling van het merk.

Rob Poelman en Olaf Baas – beiden directeur van Matterhorn – waren blij verrast met de keus van Samsonite voor Matterhorn. ‘Op OutDoor 2005 hebben we onze interesse voor de X+ tassencollectie kenbaar gemaakt aan de Trade Marketing Manager van Samsonite, Steven De Beul. Toen we de collectie zagen, waren we direct overtuigd van de kracht van deze producten van Samsonite.’ Matterhorn ziet zeer interessante kansen voor de Samsonite X+ tassencollectie. Het merk heeft een zeer hoge naamsbekendheid in de branche, de X+ collectie is van zeer hoge kwaliteit en de producten zijn sterk gepositioneerd.

Voor meer informatie: https://www.samsonite.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.