Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Raichle Thunder XCR

Raichle Thunder XCRDe nieuwe schoen van Raichle voor de multifunctional serie zal zeker aanslaan bij actieve bergsporters, hikers en Nordic Walkers. Deze nieuwe schoenen zijn een combinatie van functionaliteit, comfort en modern design.

De jarenlange ervaring van Raichle in combinatie met nieuwe productietechnologie en sterke, prestatiegerichte materialen hebben de nieuwe multi-functionele Thunder XCT voortgebracht. 'Gesprekken met onze Pro-Team alpinisten en actieve bergsporters hebben aangetoond dat er vraag is naar een nieuwe, zeer functionele laag-gesneden schoen. De Thunder XCR is ontworpen en getest in samenwerking met atleten en Nordic Walkers. De feedback van de vele testers heeft ons ervan overtuigd dat we in de juiste richting zijn geslagen met de lichte, moderne Thunder XCR', aldus Reto Lendenmann, Product Manager van Raichle.

Het nieuwe model biedt een optimale pasvorm en stabiele greep, samen met extra demping in het hielstuk, een stevige Vibram Rolling Multisport zool en ademend GORE-TEX XCR binnenvoering, welke de voet droog houdt tijdens lange periodes van actie. En 'last but not least', de Raichle Thunder XCR zijn overtuigend door hun exclusieve neopreen gaiters, die de enkels beschermen tegen vuil, water en stenen.

De Raichle Thunder XCR zijn er in de kleuren black-white en orange-anthracite, voor heren in de maten 6 t/m 12 en 13 en voor de dames in de maten 4 t/m 9.

Voor meer informatie: https://www.raichle.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Raichle:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.