Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ISIS Performance Outdoor Clothing for Women

ISIS Performance Outdoor Clothing for WomenOUTDOOR FANATICS!, de nog jonge Nederlandse leverancier van gespecialiseerde buitensportmerken, heeft de Europese distributierechten verworven van ISIS Performance Outdoor Clothing for Women.

Het Amerikaanse merk presenteert hoogwaardige, functionele en modieuze kleding die exclusief voor sportieve vrouwen is ontwikkeld. Of, zoals ontwerpsters Carolyn Cooke en Poppy Gall het zeggen: ‘We fit women, we know women, we are women!’. Zowel in de V.S. en Canada behoort ISIS inmiddels tot de toonaangevende merken op de damesafdeling van de betere buitensportspeciaalzaak, zo laat Bert Hondebrink van Outdoor Fanatics! weten.

Per jaar worden twee collecties ontworpen, bestaande uit technische onderkleding, sportbeha’s, tops, Long Janes, fleeces, softshells, hardshells en donsjacks. Er is kleding voor het hele scala van buiten(sport)activiteiten, variërend van het ontspannen ommetje met de hond tot een intensief toerski-avontuur. ‘Voor vrouwen die de weerselementen op een vrolijke, aangename en modebewuste manier willen trotseren is dit betaalbare, hoogwaardige merk het nieuwe alternatief op de Europese markt’, meent Hondebrink.

Qua pasvorm en maatopbouw zijn de ISIS outfits zowel geschikt voor vrouwen met ‘ideale maten’ als voor dames met een wat forser postuur. ISIS werkt uitsluitend met topfunctionele hightech materialen als Schoeller, Terray, Coolmax en Polartec varianten.

Outdoor Fanatics! presenteert de ISIS collectie voor het komende herfst/winterseizoen met een interessante introductieaanbieding.

Voor meer informatie: https://www.isisforwomen.com

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.