Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Berghaus Big Chill 3 Way Jacket

Berghaus Big Chill 3 Way JacketKlassieke 3-in-1 jassen, een waterdichte buitenjack met een uitritsbare binnenfleece, zijn ontzettend praktisch. Maar ook goede concepten kunnen worden verbeterd. Berghaus tootn met het Big Chill 3 Way Jacket hoe dat gaat: deze moderne versie van een 3-in-1 jas weegt dankzij de combinatie van GORE-TEX Paclite en PrimaLoft ongeveer 40 procent minder dan zijn soortgenoten.

Zo’n 20 jaar geleden presenteerde Berghaus het Gemini jacket, waarschijnlijk het eerste GORE-TEX jack met uitritsbare fleece. Een concept dat vandaag de dag door bijna alle buitensportkedingfabrikanten wordt aangeboden. Met het Big Chill 3 Way Jacket krijgt deze klassiekr een duidelijk lichtere, compacter opbergbare ‘broer’. Het buitenjack bestaat uit ultralicht, waterdicht GORE-TEX Paclite Lomond met een hoog ademend vermogen.

De met een rits uitneembare binnenjas naait Berghaus uit een lichter nylonstof en isoleert deze met 60g/m2 PrimaLoft. Samen bouwen zij een warm, waterdicht bolwerk tegen kou, wind en weer. Het buitenjack alleen beschermt perfect tegen een warme zomerregen, terwijl het binnenjack in de koele avond gedragen kan worden om warm te blijven.

Het buitenjack is voorzien van de bekende functionele zaken als een oprolbare capuchon, twee grote zakken met toegang tot de geïsoleerde zakken van het binnenjack en elastische koorden in de zoom van de taille. Het binnenjack is andere andere voorzien van grote zakken om de handen te warmen.

Het Big Chill 3 Way Jacket is verkrijgbaar in zowel een heren- als een damesmodel. Voor de heren in de maten S-XXL en voor de dames in de maten XS-XL.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.