Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Introductie Garmin x-serie

Introductie Garmin x-serieGarmin, marktleider op het gebied van handheld GPS-ontvangers, komt in maart van dit jaar met een flinke uitbreiding van handheld-ontvangers op de markt: de x-serie. De x-serie bestaat uit populaire, reeds bestaande, ontvangers waarbij nu de mogelijkheid van het gebruik van losse Micro SD cards is ingebouwd.

Reeds lange tijd was er onder gebruikers van Garmin GPS-ontvangers de vraag of ook de compactere handhelds konden worden uitgevoerd met uitbreidbaar geheugen op cards. Met de komst van de x-serie geeft garmin gehoor aan deze wens van de markt en komen er een flink aantal nieuwe ontvangers bij.

In de eTrex-serie zijn er de eTrex Legend Cx en de Vista Cx, waar het vast intern geheugen vervangen wordt door een micro SD slot, standaard geleverd inclusief blanco 32 MB micro SD geheugenkaart. Bij de GPSMAP 60Cx en de GPSMAP 60 CSx wordt ook het vast intern geheugen vervangen door een micro SD slot, (inclusief blanco 64 MB micro SD geheugenkaart), maar wordt tevens de chipset verbeterd door gebruikmaking van een SirfStar III GPS ontvanger. Hetzelfde geldt voor de GPSMAP 76Cx en de GPSMAP 76CSx, welke bovendien worden voorzien van een micro SD slot, standaard inclusief een blanco 128 MB micro SD geheugenkaart.

De verwachting is dat de nieuwe ontvangers in maart van dit jaar op de markt zullen verschijnen.

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.