Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe stappentellers van Silva

Nieuwe stappentellers van SilvaStop met het slikken van pillen, maar stap erop uit! Onderzoek heeft uitgewezen dat een mens minimaal 10.000 stappen per dag moet zetten om gezond te blijven. Het advies van de dokter is dan ook om veel te bewegen. Nederland volgt dit advies in hoog tempo op, want sinds Nederland de stappenteller heeft ontdekt, gaan deze als warme broodjes over de toonbank. Dus geen vervelende bijwerkingen van medicijnen meer, maar op stap naar een gezonder leven! De Silva stappentellers bieden uitkomst!

De Zweedse fabrikant Silva staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De eerste generatie Silva stappentellers bewijst dit en geeft daarom nauwkeurig het aantal stappen en afgelegde afstand weer. Begin 2006 introduceert Silva drie nieuwe modellen met elk wat extra’s.

Radio
Wandelen of Joggen op het ritme van je lievelingsmuziek kan met de stappenteller “Radio”. Deze heeft een ingebouwde FM-radio met geheugen voor 9 zenders en zichtbare frequentie. Het geeft je inspiratie en gezelschap tijdens het wandelen. Terwijl de radio zorgt voor de muziek, maakt jij je kilometers! Adviesprijs € 45,-

Pulse
Actieve joggers / wandelaars hebben met de stappenteller ‘Pulse’ de ideale trainingspartner voor dagelijks gebruik. Dit model beschikt over een hartslagmeter en geeft naast het aantal stappen ook de snelheid weer. Het totaalgeheugen geeft tevens inzicht in het totaal aantal afgelegde stappen, kilometers en verstreken tijd. Adviesprijs € 45,-

Alarm
Ga je in je ééntje wandelen of joggen, dan geeft de stappenteller ‘Alarm’ je een veilig gevoel. Hij is uitgerust met een zogenaamd paniek-alarm dat ver in de omgeving hoorbaar is. Kom je plotseling in een noodsituatie terecht, dan zorgt het alarm voor hulp. Meet naast het aantal stappen en afstand tevens de verbruikte calorieën. Deze informatie wordt opgeslagen in het totaalgeheugen. Adviesprijs € 39,90.

Deze drie modellen zijn voorzien van een verlicht display dat ook leesbaar is in de schemering of ‘s avonds in het donker.

Voor meer informatie: https://www.silva.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Silva:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.