Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

AGU innovatie voor lowridertassen

AGU innovatie voor lowridertassenSpeciaal voor de fietsvakanties heeft AGU drie verschillende inzettassen ontworpen voor in een lowridertas. Gemaakt om de kleine dingen die iedereen nodig heeft op fietsvakantie gemakkelijk en snel op te bergen, en ook weer snel te vinden.

De drie varianten zijn de Biketoolbag met vele handige vakken en genoeg ruimte voor een vouwbare buitenband en reparatiespullen; de Toiletbag met een extra transparant binnenvak en een onbreekbaar spiegeltje; de First Aid bag met een met rits afsluitbaar transparant binnenvak en genoeg ruimte voor EHBO-spullen die nodig zijn op fietsvakantie. De tassen zijn uitvouwbaar en compact weer in te vouwen en beschikken allen over een ophanglus. De set van drie inzettassen past precies in een AGU lowrider tas. Door de handgreep met de symbolen kan de tas herkend worden. De inzettassen passen uitstekend in een AGU lowrider tas.

De inzettassen worden geleverd exclusief inhoud en zijn direct leverbaar.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.