Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

La Sportiva in giga maten

La Sportiva in giga matenHet Italiaanse schoenenmerk La Sportiva gaat speciaal voor de buitensporters met grote voeten twee modellen in giga-maten uitvoeren: de Nepal Extreme en Nepal Top zullen ook verkrijgbaar zijn in de maten 49 en 50.

Voor mensen met extreem grote voeten is het bijzonder moeilijk om goed passende schoenen te vinden. La Sportiva hoopt deze mensen tegemoet te kunnen komen door twee topmodellen nu ook in de maten 49 en 50 uit te brengen. De schoenen worden buiten de normale productie-lijn met de hand gemaakt.

Enige nadeel is dat hierdoor de prijs van deze twee maten 15% hoger uitvalt dan dezelfde schoenen in kleinere maten. Maar veel buitensporters met grote voeten zullen daar niet van wakker liggen. Voor hen is het immers een enorme vooruitgang dat er ├╝berhaupt goede schoenen in hun maat verkrijgbaar zijn.

Voor meer informatie: https://www.lasportiva.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot La Sportiva:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.