Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Therm-a-rest introduceert nieuwe multi-sport adventure matras

Therm-a-rest introduceert nieuwe multi-sport adventure matrasTherm-A-Rest, de wereldwijde marktleider op het gebied van outdoor comfort, heeft de lancering aangekondigd van vijf nieuwe zelfopblaasbare matrassen voor 2006, waaronder drie nieuwe damesmodellen.

Nieuw in de collectie Fast & Light Series is de Women’s ProLite 4 Large, een matras dat inspeelt op de groeiende behoefte aan een ultralichte compacte matras voor de langere vrouw. Alle matrassen in de Fast & Light Series zijn ideaal voor snelle en lichtgewicht oplossingen die extreme alpinisten, avonturiers en lange afstand backpackers zoeken.

Therm-A-Rest biedt vier nieuwe matrassen aan binnen de vernieuwde Trek & Travel Series waarbij de focus lag op het vergroten van het comfort en de isolatie. De Trek & Travel Series bestaan uit de Trail Comfort , Women's Trail Comfort, Trail Lite, en Women's Trail Lite. Alle matrassen binnen deze serie bieden verschillende mogelijkheden en duurzaamheid om te gebruiken op alle plekken en bij elke activiteit. De uitbreiding van de Therm-A-Rest dameslijn speelt in op de behoefte aan warmere meer comfortabele matrassen speciaal voor de vrouwelijke klanten.

'We zien een groeiende vraag naar producten speciaal ontworpen voor vrouwen' aldus Jim Trombly, Therm-A-Rest Brand Manager. 'We weten dat vrouwen over het algemeen sneller warmte verliezen dan mannen, daarom hebben we extra isolatie bij het torso en voeten gebied toegevoegd om warmteverlies te voorkomen. Het was belangrijk om onze collectie voor vrouwenmatrassen in de the Fast & Light Series en Trek & Travel Series uit te breiden zodat vrouwen meer keuze hebben als ze reizen plannen.'

Trail Comfort
Het warmste en meest comfortabele backpacking matras is de Trail Comfort. Het matras is 5 cm dik en uitgerust met schuim dat gewicht en afmetingen reduceert. Het biedt superieure duurzaamheid met 150D textured ripstop polyester.
Adviesverkoopprijs: NL EURO 95,- / BE EURO 95,-

Women's Trail Comfort
Het warmste en meest comfortabele backpacking matras is de Trail Comfort. Het matras is 5 cm dik en uitgerust met lichtgewicht schuim dat het pakgewicht en formaat reduceert. Het biedt superieure duurzaamheid met 150D textured ripstop polyester.
Adviesverkoopprijs: NL EURO 95,- / BE EURO 95,-

Trail Lite
Dit is het meest veelzijdige matras in de lijn. De normale Trail Lite is 200 gram lichter en 1,25 cm dunner dan de normale Trail Comfort voor een kleinere oprolbaar formaat en ruime toepasbaarheid. Het is gemaakt van duurzaam 150D Polyester.
Adviesverkoopprijs: NL EURO 60,- / BE EURO 65,-

Women's Trail Lite (zie foto)
De Women's Trail Lite is gebaseerd op de het ontwerp van de Trail Lite maar heeft extra isolatie bij de voeten en torso om meer warmte te behouden bij koud weer. Het is 1,25 cm dunner als de Women’s Trail Comfort voor meer compactheid.
Adviesverkoopprijs: NL EURO 60,- / BE EURO 65,-

Therm-A-rest heeft ook de LuxuryCamp en BaseCamp matrassen in de Camp and Comfort series aangepast om deze comfortabeler en luxer dan ooit te maken.

Voor meer informatie: https://www.cascadedesigns.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Therm-a-rest:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.