Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe tassen van Sealline

Nieuwe tassen van SeallineSealLine, de wereldwijde marktleider op het gebied van draagbare beschermingsproducten voor uitdagende omstandigheden, heeft haar 2006 productlijn uitgebreid met een serie nieuwe tassen, rugtassen en hoesjes in frisse kleuren en materialen. Verkrijgbaar in verschillende materialen, van heavy-duty vinyl tot veelzijdig lichtgewicht polyester en nylon, bieden deze nieuwe producten betrouwbare mogelijkheden voor elk avontuur.

Voor 2006 is het SealLine assortiment gesegmenteerd in drie series zodat consumenten producten kunnen selecteren die het beste aan hun behoeften voldoen: All-Purpose Gear Protection, Sea Kayak Gear Protection en Raft Canoe Gear Protection.

'SealLine staat al vele jaren bekend bij avonturiers als de marktleider in productbescherming voor peddelsporten. Maar we hebben geconstateerd dat er een groeiende behoefte is bij klanten die zich met andere activiteiten bezighouden aan goede oplossingen,' aldus Erik Flink, SealLine brand manager. Grote verscheidenheid binnen de productlijn geeft ons de mogelijkheid verschillende keuzes aan te bieden voor elke activiteit die gegarandeerde bescherming eist in de meest uitdagende condities.

ALL-PURPOSE GEAR PROTECTION
De producten in de All-Purpose Gear Protection categorie bieden een grote verscheidenheid en een eindeloze betrouwbaarheid. Deze tassen, zakken en hoesjes zijn op verschillende manieren te gebruiken, dit maakt ze een perfecte keus voor klanten die bezig houden met verschillende outdoor activiteiten. Nieuw in deze categorie zijn de Storm Sack, WideMouth Duffle, See Pouch en het nieuwe ontwerp van de Seal Pak.

Storm Sack
Deze lichtgewicht nylon zakken zijn perfect als heavy-duty bescherming geen vereiste is. De 200D PU met nylon laag is lichtgewicht en erg duurzaam, de constructie van zowel stikken als tapen geeft een bewezen bescherming. De Storm Sack is ook erg handig om spullen te ordenen in grotere tassen.

Voor meer informatie: https://www.cascadedesigns.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot SealLine (waterdichte zakken):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.