Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Pulseware van Techtrail

Pulseware van TechtrailLaat je borstband maar thuis met de nieuwe collectie TechTrail Pulseware hartslag horloge's. De nieuw ontwikkelde Pulsetouch sensor technologie maakt het mogelijk een ECG zuivere meting te doen zonder gebruik van een borstband. De gebruiker kan dus altijd een meting verrichten, zonder dat hij een borstband hoeft te dragen.

ECG (ElectroCardioGram) is de technologie die gebruikt word in de medische wereld. In de Pulseware horloges word de meting verricht door middel van een 3 punt meting. De onderkant van het horloge bevat een sensor, en aan de zijkant van het horloge zijn 2 sensoren aangebracht. Door eenvoudig deze 2 sensoren aan te raken word een meting verricht.

Naast de hartslag weergave bied de Pulseware uitgebreide andere mogelijkheden zoals tijd, datum, alarm, chronograaf, en natuurlijk calorieverbruik, gemiddelde hartslag, maximum hartslag, target zone training etc etc.

Aan de zijkant van het display is in kleur een INZONE display af te lezen. Het is hiermee zeer eenvoudig af te lezen of de hartslag binnen de ingestelde target zone valt.

Voor gebruikers die intensiever willen trainen en een continue meting nodig hebben bied de collectie Pulseware horlogeĀ’s ook 2 modellen die door middel van een borstband werken. Het prachtige design is in de gehele collectie doorgetrokken.

De collectie bestaat uit een lijn voor heren bestaande uit de Max die werkt met een Pulstouch sensor. En de Duo die naast de Pulsetouch sensor ook een borstband zender heeft. Voor dames zijn er de Mini, en de Solo. De mini werkt door middel van de Pulsetouch, terwijl de Solo juist meet door middel van een borstband zender.

Voor meer informatie: https://www.techtrail.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Techtrail:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.