Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Gabel introduceert nieuw Nordic click system

Gabel introduceert nieuw Nordic click systemGabel ontwierp speciaal voor de Nordic Walker de Stride Collection. De Stride stokken zijn verkrijgbaar in de prijsklasse van Euro 29,95 tot Euro 115,95 en zijn ideaal als instapmodel. Gabel is met deze Stride Collection partner van het NFIB ( Nordic Fitness Institute Benelux).

Nordic Click System
De stokken van Stride zijn voorzien van een handig Nordic Click System. Zo kan je de Nordic Walking stok makkelijk en snel van je handen doen. Een handige drukknop, bovenaan de stok zorgt ervoor dat je stok meteen los of vast is geklikt. Dankzij een schuifsysteem klik je de stok terug vast en kan je meteen weer verder walken.

Dankzij het nieuwe Nordic Click System is er dus een betere grip en meer comfort! Bovendien is het Nordic Click System van Gabel ook los verkrijgbaar.

Het Nordic Click System van Gabel zorgt ervoor dat men nog meer plezier kan beleven aan Nordic Walking!

Voor meer informatie: https://www.gabel.net/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Gabel:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.