Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

One Way introduceert nieuw en handig Click-system

One Way introduceert nieuw en handig Click-systemDankzij een nieuw Click-system kan je snel en makkelijk de Nordic Walking stokken van je hand doen. Een handig systeem zorgt ervoor dat je onmiddellijk het handvat van je hand kan doen en dit dankzij een knop opzij van de stok. Een druk op deze knop volstaat om het handvat los te klikken zodat enkel het handvat nog rond je pols blijft zitten en je de Nordic Walking stok zo kan vastnemen.

Om het handvat opnieuw aan de stok te bevestigen volstaat het om het schuifsysteem terug in de stok te klikken. Zo kan u snel weer verder walken! Het One Way Click System is ook apart verkrijgbaar!

One Way: trendy Nordic Walking stokken met pit !
One Way is het eerste authentieke Nordic Walking merk dat zich 100% wijdt aan de behoeften en eisen van de Nordic Walker. Alle producten worden in samenwerking met de nationale Nordic Fitness organisaties ontwikkeld. Tot deze organisaties behoren ondermeer artsen,gediplomeerde sportleraars, fysiotherapeuten en wetenschappers.

Voor meer informatie: https://www.onewaysport.fi/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot One Way:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.