Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

AviTECH Shovel van G3

AviTECH Shovel van G3In geval van een lawine telt elke seconde om iemand te redden die onder de sneeuw ligt begraven. Materiaal mag op zulke momenten absoluut niet weigeren en dus heeft G3 de AviTECH Shovel ontworpen: superieure kwaliteit met een zeer licht gewicht.

De AviTECH Shovel van G3 heeft een blad van speciaal behandeld 6061 aluminium voor een enorme sterkte en duurzaamheid. Het fabricage-proces is zeldzaam en komt uit de fiets-industrie. Er wordt dus geen plat stuk aluminium omgebogen naar de juiste vorm maar juist direct in de correcte vorm gemaakt.

Daarnaast kan de schep op drie manieren worden gebruikt: telescopisch, ingeklapt en in mini-mode. De ergonomische D-grip zorgt ervoor dat je meerkracht kunt zetten en dus ook sneller kunt scheppen.

Als laatste bijzonderheid is de AviTECH Shovel makkelijk te bevestigen aan je rugzak. De schep kan namelijk gewoon aan de lussen die je normaal ook voor de wandelstokken of pickel gebruikt.

Voor meer informatie: https://www.genuineguidegear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot G3 Genuine Guide Gear:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.