Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Cold en Hot flessen van Primus

Nieuwe Cold en Hot flessen van PrimusDe Zweedse outdoor-specialist Primus brengt sinds kort een nieuwe serie vacuumflessen op de markt onder de naam Cold en Hot. Deze flessen vallen vooral op door hun design: ze zijn volledig zwart. Daarnaast zijn ze ook een verbetering ten opzichte van de ourdere modellen.

De nieuwe serie Cold & Hot flessen heeft een beter isolerend vermogen en zijn ook iets lichter van gewicht. De flessen zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten: 0,35 liter (286 gram), 0,5 liter (338 gram), 0,75 liter (506 gram) en 1,0 liter (563 gram). Daarmee zijn ze elk gemiddeld zo’n 30 gram lichter dan hun voorganger. Alle flessen zijn voorzien van de gemakkelijke ‘Quick-Stop’-sluiting, waarmee j met een eenvoudige druk op de knop de fles opent voor het schenken.

Naast de bovengenoemde flessen is er ook de food-container, een korteere brede fles die zeer geschikt is voor het warm (of koud) houden van bijvoorbeeld soep of salades. De food-container is er in twee verschillende maten: 1,2 liter (890 gram) en 1,5 liter (944 gram).

De serie wordt compleet gemaakt met de Cold & Hot isoleerbeker, een drinkbeker met een inhoud van 0,4 liter en een gewicht van 285 gram.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.