Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Kleding-lijn van Care Plus

Kleding-lijn van Care PlusDe Nederlandse fabrikant van gezondheidsproducten voor op reis komt met een nieuwe kledinglijn met de naam Care plus Gear. Kleding waarbij gedacht wordt aan de gezondheid door bijvoorbeeld UV-wering en muggendicht materialen.

Door toepassing van de grondstof Care Tex biedt de kleding uit deze lijn een UV-weringsfactor van 50+, de hoogste factor die er op dit moment op de markt verkrijgbaar is voor kleding. Daarnaast is de stof, zonder toevoeging van chemische middelen, ook muggendicht. Dit is vooral interessant voor mensen die op reis gaan naar gebieden waar de malaria-mug een realistisch gevaar is.

Bovendien is de kleding sneldrogend, een functionaliteit waar geen enkele outdoor kleding-fabrikant meer omheen kan. Er is overigens keus uit verschillende modellen broeken, shirts en hoofddeksels. Zowel voor mannen als vrouwen zijn er aparte modellen, in natuurlijke kleuren als khaki, forest green en bruin.

Voor meer informatie: https://www.careplus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Care Plus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.