Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Traverse serie van Arc'teryx

Traverse serie van Arc'teryxIn antwoord op de groeiende collectie van sportspecifieke kleding breidt Arc'Teryx de Traverse serie voor de lente van 2006 uit met een lijn multi-seizoens kleding voor onder andere aerobic activiteiten, lange tochten en avontuurlijke verkenningen van de wildernis.

De Traverse kleding is ontwikkeld voor activiteiten als klimmen en rugzaktrekking en zijn ontworpen met luchtdoorlatende, lichtgewicht en ‘cool touch’ materialen die voldoen aan de eisen van ademend vermogen bij warm weer.

Één van de hoogtepunten van de lentecollectie is de Squamish Windshell, een ultra lichte windshell gemaakt van 100% stretch nylon mini ripstop. Deze is zo compact dat hij in je jaszak kan verdwijnen, maar beschermt je tegen regen als het weer omslaat. Het jack is onder andere uitgerust met een zak om ‘m in op te bergen, een diepe voorrits, een helmcompatibele capuchon en lang rugpand.

De nieuwe Blaze Tank voor dames levert stijl en functionaliteit, met goede pasvorm en flat-lock naden. De Blaze Tank is gemaakt van Breezon, een efficiënt geweven materiaal dat zacht aanvoelt op de huid.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.