Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Arete 35 en 45 van Berghaus

Arete 35 en 45 van BerghausEen product is pas perfect als er niets meer weggelaten kan worden, niet als er niets meer toegevoegd kan worden. Dat is de gedachte achter de nieuwe rugzakken van Berghaus: de Arete 35 en de Arete 45.

Deze alpine-rugzakken dragen comfortabel en zijn toch minimalistische van ontwerp: alleen datgene dat je echt nodig hebt is toegepast. De Arete 35 is zeer geschikt als (klim)rugzak voor dagtochten, terwijl de grotere broer, de Arete 45, ruimte biedt voor materiaal voor meerdaagse klimtochten of huttentochten.

De Arete 35 en 45 komen zonder veel extra toeters en bellen en zijn gemaakt van het robuste Esdura 600RS materiaal. Het ontwerp is bewust eenvoudig en clean gehouden, maar juist wel functioneel. Het draagsysteem, het Fusion Back System, bestaat uit een lichte, voorgevormde rugplaat die zorgt voor een duurzame stevigheid. Daarnaast zijn er vier materiaallussen, bevestiging voor stijgijzers en twee ijspickels en twee draaglussen om de rugzak als haulbag omhoog te tillen.

De rugzakken zijn uitgerust met zijvakken aan beide kanten, compressieriemen, afneembare borstgordel, extra grote ritssluiting, elastische materiaalgordel (Arete 35) of Daisy Chain (Arete 45). De Arete 45 is daarnaast nog uitgerust met enkele extra features om grotere lasten ook comfortabel te kunnen dragen.

De Arete 35 weegt 1 kilo en heeft een inhoud van 35 liter, de Arete 45 weeg 1,3 kilo en heeft een inhoud van 45 liter. Adviesverkooprijs bedraagt respectievelijk 69,90 Euro en 79,90 Euro.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.