Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Steiner introduceert de nieuwe Commander XP 7x50

Steiner introduceert de nieuwe Commander XP 7x50Het juiste materiaal is een must in de watersport. Precisie en kunnen vertrouwen op de apparatuur zijn van vitaal belang. De nieuwe Commander XP 7x50 is ontwikkeld aan de hand van de eisen van de gebruikers, getest op het water en specifiek geproduceerd voor gebruik op het water.

Vernieuwingen aan dit product zijn: NBR-Longlife rubberen ommanteling. De NBR-Longlife rubberen ommanteling is olie-, zuur- en zoutwater afstotend. De nieuwe formule van deze ommanteling beschermt de kijker tegen extreme kracht op ruwe zee en ligt prima in de hand door het non-slip materiaal, zelfs bij het dragen van handschoenen.

Het ClicLoc oogschelp systeem helpt de gebruiker snel om te gaan met de variabele situaties aan boord of is af te stellen aan persoonlijke voorkeur.
Met slechts een greep kan de gebruiker kiezen tussen 3 opties:
1. Ergonomisch : houdt hinderlijk zijlicht tegen
2. Cylindrisch : voor dagelijks gebruik
3. Adapted : speciaal geschikt voor brildragers, zodat het hele gezichtsveld kan worden benut.

De Commander XP 7x50 is drukwaterdicht tot 10 meter. Tevens beschikt deze kijker over Nano-beschermlaag en High-Definition-XP-Optics. De Nano-beschermlaag beschermt de kijker tegen invloeden van buitenaf en is zout water afstotend. High Definitions XP Optics zorgen voor een scherp, contrastrijk en helder beeld met een hoge lichttransmissie, zelfs in de schemering of in donker weer. Het Sports-Auto-Focus systeem zorgt voor een scherp beeld na eenmalige instelling vanaf 20 meter tot oneindig.

Speciaal ter introductie van deze kijker, wordt de Commander XP, zolang de voorraad strekt, geleverd in een exclusief mahoniehouten doos en met drijfriem. Op de Commander XP geldt een garantie van 30 jaar.

De Commander 7x50 is verkrijgbaar met en zonder kompas. Adviesverkoopprijs EURO 1149,- met kompas en EURO 999,- zonder kompas.

Voor meer informatie: https://www.steiner.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Steiner:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.