Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Mammut Alpine collectie

Mammut Alpine collectieDankzij toepassing van de nieuwste technologie en innovaties kan steeds lichter en lichtere kleding worden ontworpen met minder gewicht en kleiner pakvolume. Bovendien worden functionaliteit en duurzaamheid niet minder. De nieuwe modellen van de Mammut Alpine collectie zijn precies zo: licht en sterk.

Zo is er het Zenith Jacket, een jack dat je beschermt tegen het slechte weer en een erg klein pakvolume kent. Het 20 denier Gore-Tex 3L biedt een overtuigend gewichtsvoordeel en biedt toch goede scheurvastheid. Technische details als okselritsen, aan drie kanten verstelbare capuchon (geschikt voor klimhelm), waterdichte rits en voorgevormde ellebogen maken het Zenith Jacket tot ideale kleding voor alpine touren. Het jack weegt slechts 420 gram.

Het Blaze Jacket vormt de nieuwe generatie van lichtgewicht. Een combinatie van 20 denier Gore-Tex 3L en Gore-Tex Paclite zorgen voor een flinke gewichtsbesparing. Bovendien is het aantal naden beperkt. Gore-Tex Stretch in de ellebogen zorgen voor goede bewegingsvrijheid. In extra comfort wordt voorzien door de okselritsen, de asymmetrisch gesneden frontrits en de kin-bescherming. Het Blaze Jacket weegt slechts 390 gram.

Tot slot is het Clime Jacket (zie foto) de perfecte optie voor mensen die van zware bergsporten houden. Deze ademende Windstopper Soft Shell bespaart ruimte en behoort tot de lichtste modellen van de Mammut Alpine collectie. De schouders zijn versterkt om te beschermen tegen het schuren van de rugzak. Het Clime Jacket is bijzonder geschikt voor actieve atleten en weegt slechts 270 gram.

Voor meer informatie: https://www.mammut.ch/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mammut:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.