Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

G5 XCR van Raichle

G5 XCR van RaichleRaichle breidt de Multifunction collectie uit met de extreem licht G5 XCR sportschoen. Deze is perfect voor activiteiten als wandelen, hardlopen en Nordic Walking.

De nieuwe ‘traction technology’ zorgt voor een perfecte grip op elke ondergrond. Dit zoolprofiel met verbeterde grip bestaat uit een combinatie van stijf en flexibel materiaal in de vorm van kleine knoppen. De mix van verschillende soorten rubber is ontworpen voor een maximale grip, zelfs op glad terrein, en betere bescherming tegen slijtage.

Base Fit is een concept dat optimaal comfort biedt voor de hiel en het instapgebied, alsmede een perfecte vormvastheid. De kabels die achterlangs lopen zijn bevestigd aan de zool van de G5 XCR en wordt aangetrokken middels de schoenveters. Ze brengen de spanning over van de hiel en de zool naar het flexibele instapstuk.

De G5 XCR is, zoals de naam al doet vermoeden, uitgevoerd met Gore-Tex XCR-lining. De zool is van Vibram Multisport Plus en de schoen is verkrijgbaar in de maten 4-9 voor dames en 6-12 + 13 voor de heren.

Voor meer informatie: https://www.raichle.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Raichle:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.