Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Licht en sterk: Raichle All-degree Pro GTX

Licht en sterk: Raichle All-degree Pro GTXDe All-degree Pro GTX bergschoen, onderdeel van de 2006 zomer collectie van het Zwitserse Raichle, barst van de innovatieve features. De innovaties van Raichle worden ingegeven door een zucht naar optimale prestaties en bescherming, samen met comfort en lichtgewicht.

De ‘step-in’ stijgijzervriendelijke All-dregee Pro GTX verbindt de meervoudige voorwaarden van functionaliteit en comfort door het systematische gebruik van nieuwe materialen en nieuwe technologieën. De combinatie van suède leer en schoeller keprotec zorgen voor een robuuste maar lichte bergschoen. Het Motion Control Concept biedt optimale ondersteuning voor de voet, terwijl toch de juiste hoeveelheid flexibiliteit wordt gewaarborgd. De tussenzool van deze technologie voorkomt het verzwikken naar buiten, waardoor een betere bescherming tegen ongevallen bij vermoeidheid kan worden geboden. Tegelijkertijd zorgen flexibele zones voor en achter voor een comfortabele manier van lopen. Nieuw daarbij is dat het systeem nu ook zichtbaar is en dus zowel binnen als buiten de schoen gezien kan worden.

De All-degree Pro GTX heeft een Gore-tex lining, ATD tong, Vibram zool en een gewicht van 1640 gram. Het damesmodel is er in de maten 4-9, die voor de heren van 4-12 en 13.

Voor meer informatie: https://www.raichle.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Raichle:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.