Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Gorillapod: statief voor overal

Gorillapod: statief voor overalHet Gorillapod statief zorgt ervoor dat u uw compact camera aan bijna alles kunt bevestigen. In tegenstelling tot de traditionele statieven heeft de Gorillapod namelijk geen platte ondergrond nodig om de perfecte foto te maken! Gebruik dit statief overal waar je wilt, de Gorillapod past zich aan zijn omgeving aan.

Het Gorillapod statief maakt gebruik van een snelkoppelingsplaatje, waardoor de camera gemakkelijk op het statief te plaatsen is. De vergrendeling zorgt ervoor dat je camera veilig op het statief wordt bevestigd.

Andere voordelen van de Gorillapod zijn onder andere de flexibiliteit, het lichte gewicht, de compactheid en de robuustheid. Dit maakt de Gorillapod tot een ideaal statief voor buitensporters die wél een statief willen gebruiken, maar niet altijd een horizontaal oppervlak bij de hand hebben of te veel gewicht met zich mee willen dragen.

De Gorillapod heeft een adviesvekoopprijs van EURO 29,95.

Voor meer informatie: https://www.gorillapod.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Joby (statieven):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.