Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Injection broeken van Berghaus

Injection broeken van BerghausBerghaus presenteert voor de zomer van 2006 met Injection een serie lichte maar zeer robuuste buitensportbroeken, die enerzijds bij trekking of klimmen hoge prestaties garanderen maar anderzijds ook op het terras in het dal prima tot hun recht komen. De onverslijtbare Injection is er in drie soorten (of lengtes): volle lengte, driekwart en als short. Allen gemaakt van hoogfunctionele Energize nylonstof en met een fris ontwerp.

Met hun atletische pasvorm, die tegelijkertijd ook zorgt voor optimale bewegingsvrijheid, zijn de Injection broeken geschikt voor nagenoeg alle soorten van buitensport. Het functionele Energize-materiaal is een lichte, windwerende stof van 100% Nylon die tevens een goede vochtafvoer mogelijk maakt. Daardoor wordt lichaamsvocht snel afgevoerd en drogen de broeken ook extreem snel.

De Injection broeken zijn er in elke maat dus in drie verschillende lengtes, waarbij de twee langste uitvoeringen tevens zijn uitgevoerd met een handige kaartzak met rits op het bovenbeen.

Ze zijn er in de maten XS-XL en per model zijn er verschillende kleuren beschikbaar, zoals Mid Grey, Thunder, Marble, Fire Rose en Bone.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.