Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

24/7 daypacks van Berghaus

24/7 daypacks van BerghausBerghaus brengt deze zomer een handige daypack op de markt: de 24/7. De naam zegt eigenlijk al genoeg over de veelzijdigheid van de packs, want ze zijn geschikt voor elk moment van de dag en elke dag van de week.

De 24/7 is er in verschillende hippe kleuren en kan gebruikt worden voor de korte dagtocht alsook als handige rugzak voor naar school of het boodschappen doen. De packs zijn gemaakt van stevig 600 Esdura en 420 Ardura en zijn dus behoorlijk bestand tegen een stootje.

Aan de buitenkant zijn ze voorzien van een zogenaamde daisy-chain, de bekende lusriem uit de klimwereld om kleine materialen aan te hangen. Daarnaast zijn ze uitgevoerd met een speciaal vak voor de MP3-speler en uiteraard geschikt voor een hydratie-systeem.

De 24/7 daypacks van Berghaus zijn er in verschillende maten: 15 liter, 20 liter, 25 liter en 30 liter.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.