Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Haglöfs Oz Pullover wint goud

Haglöfs Oz Pullover wint goudBij de uitreiking van de nieuwe Outdoor Industry Award in het Duitse Friedrichshafen won de de Oz Pullover van Haglöfs als enige goud. Het was de eerste keer dat de award werd uitgereikt en er waren meer dan 150 inzendingen. Bij de beoordeling werd gekeken naar onder andere innovativiteit, materiaalkeuze en functionaliteit.

De Oz Pullover van Haglöfs maakt deel uit van de nieuwe Intense series, speciaal ontworpen voor sporten waarbij bewegingsvrijheid en ademend vermogen van zeer groot belang zijn. De producten uit de Intense Series worden dan ook gekenmerkt door hun ultra lichte materialen, zeer hoog ademend vermogen en innovatieve ontwerpen die het lichaam helpen om optimaal te presteren tijdens zware inspanning.

De Oz Pullover bestaat uit slechts twee delen waardoor er geen tapes of naden meer nodig zijn. Samen met het materiaal zelf, de lichtste versie van Gore-Tex Paclite, resulteert dit in een super lichtgewicht van slechts 175 gram voor maat L.

De Intense Series van Haglöfs verschijnt overigens in de het voorjaar van 2007 op de markt.

Voor meer informatie: https://www.haglofs.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Haglöfs:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.