Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

MagLED Technology van Maglite

MagLED Technology van MagliteMaglite zak- en staaflantaarns zijn overal ter wereld een begrip. De lampen worden in Amerika geproduceerd en worden gebruikt door zowel professionele gebruikers als particulier gebruik. Niet voor niets hoort Maglite tot de basisuitrusting van politie, brandweer en zelfs defensie. Ook thuis of op de camping zijn deze lantaarns niet meer weg te denken. De productontwerpers van Maglite hebben lang nagedacht over hoe zij het succes van deze lantaarns kunnen overtreffen. Het resultaat van een zoektocht naar perfectie: MagLED

MagLED technologie
Maglite wilde een lichtbron produceren die een langere levensduur van de batterij zou verenigen met de duurzaamheid, betrouwbaarheid en uitstekende prestaties waar Maglite zak- en staaflantaarns bekend om staan.

De voordelen van MagLED zijn:

• De 3 watt LED levert een krachtige projectiestraal die u eenvoudig kunt focussen door de kop van de lantaarn te draaien

• Een optimale en grote helderheid met hogere lichtopbrengst

• LED technologie verlengt de levensduur van de batterij

• Lampje gaat tot 10.000 branduren mee

• Sterke, machinaal afgewerkte aluminium constructie

• Waterafstotend en schokbestendig

Kortom, alle kwaliteitskenmerken die vakmensen en consumenten van een Maglite lantaarn mogen verwachten.

De MagLED staaflantaarns zijn leverbaar in een 2D, 3D en 4D uitvoering, waarbij 2 staat voor het aantal batterijen die in de lantaarn gaan en D staat voor het type batterij, namelijk D-cell LR20. Verkrijgbaar in doosverpakking of blister in de kleur zwart.

Tevens is de MagLED verkrijgbaar in een zaklantaarn waar 2 stuks AA type LR06 batterijen ingaan en een model met 3 stuks AA batterijen. Verkrijgbaar in de kleur zwart.

Voor diegene die reeds in het bezit zijn van de traditionele Maglite D-cell staaflantaarn is er een speciale LED-upgrade beschikbaar. Deze LED-upgrade maakt het mogelijk om de bestaande lantaarn om te bouwen tot MagLED.

MagLED zaklantaarns zijn er al vanaf € 52,50 inclusief BTW. Voor verkoopadressen en informatie over MagLED: Homeij Oisterwijk B.V., www.homeij.nl, sales@homeij.nl, tel. 013-5238300

Voor meer informatie: https://www.maglite.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.