Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

AGU Secco light: op 13 punten verbeterd!

AGU Secco light: op 13 punten verbeterd!Toen AGU begin dit jaar besloot de AGU Secco niet meer in de collectie op te nemen, leverde dit een storm van protest op. Niet alleen van onze dealers, maar ook van onze importeurs en consumenten uit binnen- en buitenland. Ze misten het jack dat door het soepele materiaal en de speciale vormgeving zo uitermate geschikt was voor iedereen die actief bezig is.

Hun geduld wordt beloond, want nog deze zomer kwam AGU met de perfecte opvolger: de AGU Secco Light, die op maar liefst 13 punten verbeterd is ten opzichte van zijn voorganger! Dit is een ademend, waterproof jack dat met slechts 400 gram nog lichter van gewicht is. Zelfs de drukknopen zijn extra licht van gewicht. De pasvorm is versmald en het draagcomfort is vergroot door meer ventilatiemogelijkheden. Het jack is makkelijk mee te nemen, doordat het opvouwbaar is tot een klein meeneemformaat (40% kleiner opvouwbaar). De verlengde achterzijde van Secco Light is te verkorten tot een normaal kort jack. Met deze verlengde achterzijde is de rug beschermd tegen opspattend water. De rits is opgekeerd zodat er geen wind en regen naar binnen komt. Andere verbeteringen zijn de afneembare capuchon, de verlengde mouwen en de raglan mouwen voor een betere pasvorm.

Kortom: een ideaal jack voor iedereen die graag actief bezig is met fietsen, hardlopen, schaatsen en de nieuwste trend op wandelgebied nordic walking. Daarnaast is de prijs zeer aangescherpt! AGU Secco light is verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart en geel. Het jack is sinds half juni leverbaar.

Voor meer informatie: https://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.