Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Mio H610 GPS-PDA wint designprijs

Mio H610 GPS-PDA wint designprijsMio Technology Europe maakt vandaag bekend dat de H610 GPS-PDA een internationale designprijs heeft toegewezen gekregen door het Chinese iF Design Committee. De H610 is het eerste GPS systeem dat speciaal is ontworpen voor de vrouw van vandaag. Casual, trendy en vooral functioneel!

De H610, een stijlvol en licht model dat met een 2,7” touchscreen is uitgerust, wordt met twee uitwisselbare deksels geleverd. Vanaf nu kan je jouw navigatietoestel aanpassen naargelang je outfit of humeur.

De H610 is echter niet alleen een mooi product. Het apparaat is uitgerust met de nieuwste MioMap v3-navigatiesoftware en de recentste wegenkaarten van 24 Europese landen van Tele Atlas. Naast het ruime aanbod standaardfeatures biedt het apparaat ook navigatiemogelijkheden op het terrein, waarschuwt het de gebruiker bij de nadering van flitspalen, kan het in een wandel- en fietsmodus worden ingesteld, etc.

“Wie op de huidige markt succesvol wil zijn, moet technologie en design met elkaar weten te combineren,” aldus Marketing Manager Leo Exter van Mio Technology Europe. “Bij Mio Technology zorgen we er niet alleen voor dat onze producten de recentste navigatietechnologie en heel wat waar voor hun geld bieden, maar besteden we ook heel wat aandacht aan het design. Want uitgerekend met dit aspect onderscheiden we ons van de concurrentie.”

De H610 beschikt niet alleen over de beste GPS-features, maar kan ook dienst doen als fotoviewer, gameconsole, MP3-speler (tot 17 uur autonomie) en video-player.

Andere nuttige extra’s zijn de vooraf geïnstalleerde WorldMate-software die plaatselijke weersinformatie verstrekt, vreemde valuta in realtime omrekent en informatie geeft over maten en belcodes.

De H610 beschikt over 1 GB geheugencapaciteit voor foto's, muziek en/of videobestanden. Met behulp van een standaard SD/MMC-kaart kan die capaciteit tot 4 GB worden uitgebreid.

De H610 zal in oktober in Europa worden geïntroduceerd. Informatie over de prijs volgt.

Internationale designprijs
De H610 haalde hoge scores in de categorie Recreatie & Lifestyle voor industrieel en functioneel design en mag volgens Mio Technology dan ook als een van de mooiste consumentenapparaten worden beschouwd die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn.

Over de iF designprijzen
De iF Design Award China is een van ‘s werelds grootste designwedstrijden en biedt een internationaal forum waar globale informatietechnologieproducten hun wereldprestaties kunnen demonstreren. Naast het industriële design worden ook de bruikbaarheid en de gebruiksvriendelijkheid van de ingeschreven producten geëvalueerd. Producten die in deze competitie prijzen winnen, stellen nieuwe normen op het vlak van toonaangevende stijl en geavanceerde functionaliteit.

Voor meer informatie: https://www.miotech.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mio Technology:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.