Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Concordia Hoody van Berghaus

Concordia Hoody van BerghausNa het enorme succes van de veel bekroonde Baltoro presenteert Berghaus voor de herfst/winter 2006/2007 met de Concordia Hoody het aanvullende Softshell-model met oprolbare capuchon. De capuchon bestaat uit winddichte Toray-stof en beschermt met ingebouwd schild effectief tegen slecht weer. Het jack zelf bestaat uit extreem sterk Schoeller Original Soft Shell materiaal en is uitgerust met Nanosphere technologie.

Het Schoeller Original Soft Shell materiaal is niet alleen wind- en waterafstotend, maar ook zeer slijtvast. Op de zwaarbelaste schouderstukken heeft Berghaus extra versterkingen aangebracht van ‘Toughmet’. De gevoerde capuchon beschermt het gezicht perfect, zonder het blikveld te beperken. Bijzonder is ook de Nanosphere technologie van de buitenstof: deze is langdurig waterafstotend, maar beschermt ook tegen vlekken van bijvoorbeeld vet, olie of ketchup.

De Concordia Hoody toont het ideale compromis tussen bescherming tegen het weer en draagcomfort. Het functionele materiaal biedt een hoog ademend vermogen en laat wind minimaal door. Gecombineerd met de okselritsen zorgt dit voor een ideaal comfortklimaat.

De Concordia Hoody is er in de maten S-XXL voor de heren en 8-16 voor dames.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.