Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

SuperKnife: betaalbaar alternatief

SuperKnife: betaalbaar alternatiefSinds afgelopen week is ook in Nederland het betaalbare alternatief verkrijgbaar voor een mes mes lock: het SuperKnife.

Het SuperKnife is gebaseerd op het eenvoudige principe van een 'Stanley-mes': een verwisselbaar mes dat gemakkelijk is te vervangen als het bot of beschadigd is. De SuperKnife combineert deze mogelijkheid met het kunnen in- en uitklappen van het mes en het kunnen blokkeren tegen inklappen.

Doordat er gebruik wordt gemaakt van standaard 'Stanley-messen' is vervanging van het eigenlijke mes niet duur en gemakkelijk te doen. Daarnaast kunnen verschillende soorten messen worden gebruikt, zoals de standaard of de gehaakte versie.

Er zijn diverse kleuren, maten en modellen verkrijgbaar, inclusief opberghoes en gereedschapset. Vooralsnog is de SuperKnife alleen online te bestellen bij Knives and Tools.

Voor meer informatie: https://www.superknife.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.