Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Hanwag Sendero GTX

Hanwag Sendero GTXVoor de winter van 2006/2007 vernieuwt de Beierse schoenspecialist Hanwag de collectie Trail met de driekwart hoge multifunctionele Sendero GTX. De schoen heeft een stevige 3-point-zool, een lichte maar stabiele schacht en is uitgevoerd met het langdurig waterdichte en ademende Gore-tex membraan.

Het bijzondere aan de Sendero GTX: de schacht, midden- en onderzool zijn op thermische wijze aan elkaar geplakt. Deze manier is de duurste, maar ook de duurzaamste wijze om multifunctionele schoenen te maken en wordt door andere fabrikanten van soortgelijke schoenen zelden toegepast. Bij het buitenmateriaal zorgt een combinatie van verschillende soorten leer en Cordura voor een laag gewicht en tegelijkertijd hoog ademende vermogen. Buitengewoon is de gepolsterde, anatomisch voorgevormde leest. Deze zorgen samen met de rest van de bouw van de schoen voor een zeer hoog draagcomfort. Hanwag maakt de schoenen voor vrouwen en mannen overigens op verschillende leesten om de verschillende anatomische bouw van de voeten te volgen.

Ook bij de zool gebruikt Hanwag High-tech: de 3-point zool bestaat uit een EVA TPU-gummiverband, heeft een afrolondersteunende laag en zorgt tegens voor een goede demping.

De Hanwag Sendero GTX weegt 540 gram (maat 7,5) en is er voor de heren in de maten 6-13 en voor de dames in de maten 3,5-9.

Voor meer informatie: https://www.hanwag.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Hanwag:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.